Daniel Ridings

Bräckavägen 17, SE-437 42 Lindome, Sweden
e-mail: daniel@dlridings.com
 
Edwardsville, Il. Greenville, Il. St. Louis Series Africa Bio
Pågående arbete Synchronized skating Rolleicord fun Japan Sweden Home
Picture-a-week Lindome

Dokument Lindome

Ligger fortfarande efter ... men lite från oktober finns här.

Vi firar Örjan.

Det finns uppdaterade bilder men jag har inte hunnit göra iordning dem på ett bra sätt. Ni kan titta på dem än så länge under mitt arbetsmaterial. Bilder är i kronologisk ordning med de senaste i slutet. Det finns bilder från Bykrogen, Lindomedagar, Bunketorp och rökt lax hos Clas.

Bykrogen Bykrogen Bykrogen Konfirmation

Klicka på bilderna för att få en större

Bläddra nedåt för flera bilder

Varför tar man bilder av Lindome? Brist på fantasi ... och jag bor här. Samtidigt deltar jag i en rörelse: PAW (Picture a Week). Fotografer har en tendens att gräva ned sig i tekniska detaljer och "finesser". Tänk dig en raggare som pratar om sin bil, då har ni en uppfattning om hur vissa fotografer låter när de diskuterar sina kameror. Dyra leksaker för stora barn.

Någon kastade fram en utmaning: Har ni lagt ut alla dessa pengar på så fin utrustning, det minsta ni kan göra är att ta en enda bild i veckan som är värd att visa upp för oss andra.

Detta har jag gjort i snart tre år och ni kan följa min utveckling i länkan ovan, Picture-a-week. Jag är, som tur är, mest nöjd med de senaste för år 2004.

Jag är nu trött på att ta bilder utan något annat tema än "en bild i veckan". Så jag testar något nytt. Jag vill göra Lindome till mitt tema. Så om ni är en organisation (fotboll, ishockey, konståkning, hästridning, vad som helst) och vill ha bilder, ta kontakt. Har ni som privata människor en fest, skolaktivitet, ett band ni spelar i som ni vill ha dokumenterat, hör av er. Porträtt på barn, man eller fru? Hör av er. Jag tar inte betalt. Jag behöver bara "modeller" till mitt tema. Jag är gammal, men det behöver inte ni vara. Erbjudandet är öppet för alla. Jag behöver bara tips om vad som händer i Lindome.

Kan vara värt ett försök.

Här är lite äldre material, bara för att komma igång.

Folk

Platser